Hallo,

Hallo,

Als gepassioneerd fotograaf kijk, denk en droom ik in beelden. Ik zie de perfecte foto al voor me, voordat ik hem heb gemaakt. Vóór elke ‘klik’ zoek ik naar de perfecte balans qua compositie, licht, kleur en sfeer. Daarbij is ook de ‘klik’ belangrijk met de mensen die portretteer. Zij moeten niet alleen stralen op de foto, maar ook als ze het resultaat zien. Daar ga ik zelf ook van stralen.

 

Voor opdrachten en vrije producties bezoek ik de fotogeniekste locaties en de creatiefste mensen. Vaak zijn het tuinen, interieurs en ateliers waarin met veel passie wordt gewerkt. Die passie wil ik vangen in mijn beelden. Dat gaat een stapje verder dan mooie plaatjes. Het levert foto’s op die raken en inspireren.    

 

In mijn werk laat ik me graag leiden door mijn eigen verwondering. De glans van een dauwdruppel op een bloem in de ochtendzon. Een slakje dat balanceert aan een takje. Een taartje dat tot in perfectie is opgebouwd. De vingerafdruk van de keramist in een handgemaakt schaaltje. Op macroniveau net zo lang zoeken tot het ultieme beeld. Of een snelle switch naar de telelens. Omdat er ineens een ree staat in het bloemenveld. Snel schakelen, een ander standpunt, de focus verleggen, opnieuw op zoek naar balans. Het liefst loop ik de hele dag met mijn camera om. Je kunt me niet gelukkiger maken.